Nieuwsitem

Nehem gaat verder als KeyWe Organisatieontwikkeling

Happy people, bright companies.

20-06-2019 | Nehem Consultants gaat verder als KeyWe Organisatieontwikkeling

We hebben het enige tijd geheim kunnen houden, maar nu mag de hele wereld het weten. Met trots kondigen wij aan dat Nehem vanaf 1 juli aanstaande haar krachten bundelt met KeyWe. Wij gaan samen verder onder de naam: 
KeyWe Organisatieontwikkeling.

Einde van een tijdperk…
Hiermee komt een einde aan de Nederlandse Herstructureringsmaatschappij, ook wel ‘De Nehem’ genoemd. Jammer? Nee hoor. We mengen onze 45 jaar aan ervaring met de unieke aanpak van KeyWe. Zo vormen we samen een krachtige, vooruitstrevende ontwikkelpartner voor bedrijven en overheden.

Gaat er veel veranderen? 
Ja en nee. We zullen ons niet meer zoveel bezig houden met Arbo & Milieu. De focus van KeyWe ligt meer op organisatie-, team- en persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard blijven we jullie ondersteunen op het gebied van:
- Strategie & Organisatie;
- Kwaliteit & Processen;
- Cultuur & Gedrag. 

Innovatieve aanpak
De samenvoeging van Nehem met KeyWe betekent vooral, dat we jullie op een nog betere en meer innovatieve manier kunnen begeleiden bij ontwikkeling. Met een energieke en actieve aanpak en met moderne digitale tools. Waarover later meer!

Onze gedeelde passie
We gaan volle kracht vooruit met onze gezamenlijke passie: de ontwikkeling van mensen en organisaties op een innovatieve manier vormgeven! Kijk nu alvast op onze website keywe.nl om een beeld te krijgen van wat we doen en hoe we dat aanpakken.
 
Kennismaken?
Het lijkt ons ontzettend leuk om je meer te vertellen over - en te laten zien van - de KeyWe aanpak! Binnenkort nemen we contact met je op voor een persoonlijk gesprek. Of misschien vind je het leuk om deel te nemen aan ons ‘Dilemmaspel’ om meteen het gevoel van KeyWe te ervaren? We horen het graag!

Met de nieuwsbrief van KeyWe gaan we je vanaf nu maandelijks op de hoogte houden. Tot snel!

Mathijs van Donzel
KeyWe Organisatieontwikkeling