Partners

Samenwerkingspartners


Als moderne netwerkorganisatie brengen wij kennis en expertise bij elkaar. Samen kunnen we meer bereiken voor onze opdrachtgevers dan ieder afzonderlijk. Wij hebben in de loop der jaren diverse samenwerkingsrelaties opgebouwd.

Pennock & Postema

Gedragsverandering is een methode om inzicht in en grip op het gedrag van een groep mensen te krijgen. Om de wetenschappelijke methode van gedragsonderzoek goed te laten aansluiten bij de praktijk van onze klanten is Nehem een samenwerking aangegaan met Pennock & Postema.

www.pennockpostema.nlKoMos

Met bureau KoMos werkt Nehem samen op het gebied van asset management, regisserend opdrachtgeverschap en ketensamenwerking. Met als doel nieuwe gewoontes en werkwijzen aan te leren, waardoor bedrijven effectiever en efficiƫnter gaan werken.

www.komos.nl

LearnOnline

Voor projecten waarbij e-Learning aan de orde komt, werken wij samen LearnOnline. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van dynamische leer- en toetsconcepten en in staat om de onderwijskundige en didactische concepten die wij aanreiken te verwerken tot interactieve web based cursussen, zoals onze VCA cursus.

www.elearnonline.nlPBNA

Voor het afnemen van VCA-examens, maken wij gebruik van de diensten van PBNA. Het voordeel van deze samenwerking is dat de vele examenmogelijkheden van PBNA kunnen worden gecombineerd met onze online en offline trainingsvormen (zie onze webpagina Volvca.nl).

www.pbna.nl