Wat drijft Mathijs van Donzel?

Wat drijft Mathijs van Donzel?


Directeur-eigenaar van Nehem Consultants stelt zich voor

Wat drijft Mathijs van Donzel?


Na vijf jaar als consultant en vijf jaar als partner van Nehem te hebben gewerkt was het tijd voor een volgende stap. Ik wil een moderne netwerkorganisatie vormen van professionals die hoogwaardige kennis combineren met creativiteit en mensgerichtheid. In mijn ervaring huren organisaties een adviesbureau in op basis van vertrouwen. Hiervoor geldt de onderstaande formule:

Trust = Reliability + Delight

Bij Nehem geven wij hier invulling aan middels de drie V's: Verstand, Verbeelding en Verbinding.

Verstand

Nehem Consultants is al decennia een betrouwbare partner voor bedrijven en overheden. Onze professionals staan bekend om hun gedegen vak- en branchekennis. Wij hebben verstand van managementconcepten èn van de sector! Het kunnen maken van de vertaalslag naar de praktijk van onze klanten is altijd een belangrijke succesfactor geweest.

Maar terugkijkend op al die jaren bij Nehem, denk ik dat onze kracht is om net even dat stapje extra te doen om de klant verder te brengen. Het altijd beter willen doen dan een concurrent het zou doen. De verwachtingen van de klant overtreffen, dat is de “wow-factor”. Wat mij betreft zijn twee aspecten zijn daarbij van belang: verbeelding en verbinding.

Verbeelding

Ik geloof in de kracht van verbeelding. Mijn liefde voor vormgeving en visualisatie speelt hierbij een belangrijke rol. Ik vind het leuk om vorm te geven aan verandering: complexe situaties in beeld brengen en creatieve oplossingen ontwerpen. Ik zie het daarbij als mijn uitdaging om complexe vraagstukken eenvoudig en levend te maken.

Verbinding

Daarnaast geloof ik dat organisaties alleen succesvol zijn als de mensen die er werken in verbinding zijn met hun omgeving, de organisatie en zichzelf. Als je passie hebt voor wat je doet, lever je automatisch goed werk! Verbinding ontstaat alleen als je in dialoog gaat met anderen. Met klanten, met collega’s, met samenwerkingspartners.

Het nieuwe logo van Nehem bestaat niet voor niets uit twee spraakballonnetjes die in elkaar zijn verweven:

"Alleen vanuit verbinding ontstaat blijvende verandering!"

Quote


"Kwaliteit is een uiting van liefde"

Daniel Ofman