Bedrijven & intermediaire organisaties

U blijft aan de top door de nieuwste kennis, voldoende en goed opgeleid personeel en innovatief vakmanschap. Nehem pakt deze strategische en praktische uitdagingen graag met u op.

Nehem denkt met u mee. We spelen in op innovaties, houden kennis en vaardigheden van medewerkers up-to-date en creëren duurzame inzetbaarheid of een leercultuur op de werkvloer. We helpen u uw ambities te realiseren met strategisch advies, praktische oplossingen, onderzoek op de werkvloer en door middel van onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van financieringsmogelijkheden.

Bedrijven

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Dit biedt uitdagingen, maar ook kansen. Hoe blijft u als bedrijf competitief? Hoe zorgt u als bedrijf voor voldoende goed opgeleide mensen en vooral: hoe houd je dat zo? Organisaties die weten waar kansen liggen, weten waar ze naartoe willen en organisaties die continu leren van wat ze doen, hebben hierin een groot voordeel. Nehem helpt uw bedrijf met het aanpakken van vraagstukken op het gebied van strategie en HRM. Denk aan leren op de werkvloer, kennismanagement en het  binden en boeien van personeel. Onze adviseurs onderzoeken uw markt, kijken naar de situatie in uw bedrijf, bieden praktische oplossingen op maat en zoeken financiering om uw plannen aan te jagen. 

Intermediaire organisaties

Op het snijvlak tussen onderwijs en bedrijfsleven ondersteunt Nehem intermediaire organisaties bij hun initiatieven op het gebied van scholing en ontwikkeling. We denken vanuit strategisch en praktisch oogpunt mee over uw vraagstukken. Met onze kennis van subsidiemogelijkheden helpen we u bovendien om de juiste financieringsinstrumenten te vinden.

Zo kunnen wij u bijvoorbeeld ondersteunen bij het in kaart brengen van de behoeften binnen uw sector en de kwaliteit van de samenwerking hierbinnen. Ook kunnen wij u helpen uw leercultuur te analyseren. Vanuit onze kennis van opleiden en leren op de werkvloer ontwikkelen we samen met u passende oplossingen. 

Meer informatie

Benieuwd hoe we dit doen? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met u in gesprek!

Onze projecten

Project Positionering Schildersvakopleiding

Project Positionering Schildersvakopleiding

OnderhoudNL maakt zich als branchevereniging voor schilders en onderhoudsspecialisten op allerlei manieren sterk voor onderwijs en ontwikkeling. OnderhoudNL en Nehem werkten dan ook al in verschillende projecten samen om de kwaliteit van leren en ontwikkelen in de...

Lees meer
BOUWENDERWIJS

BOUWENDERWIJS

Stimuleren van werkplekleren in de bouwOntwikkelingen in de bouw gaan snel. Denk aan prefab bouwen, betonprinten of de energietransitie. Dit houdt in dat  medewerkers continu moeten blijven leren. Niet alleen in de schoolbanken, maar juist ook op de werkvloer....

Lees meer

Onze specialisten in deze sector

Robbert Verroen

Jeske Dijkshoorn

Nico van Rooij

Lianne Groen

Jolien van Sas

Janne Rinck

roos van de velden portret

Roos van der Velden

Denise Moonen

Organisaties waar wij mee samen werken

Organisatie waar Nehem samen mee werkt
Organisatie waar Nehem samen mee werkt

Laatste nieuws

RAAK-mkb deadline nadert met rasse schreden

RAAK-mkb deadline nadert met rasse schreden

16-08-2023 De RAAK-mkb-regeling richt zich specifiek op het bevorderen van samenwerking tussen hogescholen en het mkb. Netwerken van hogescholen, kennisinstellingen en mkb’s doen samen onderzoek naar oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken waar mkb’s in de...

Lees meer

Neem vrijblijvend contact op en maak kennis met de betrokken en oplossingsgerichte teamleden van Nehem

Contact met een van de Nehem-experts is makkelijk: bel ons op 088-8381381 of stuur ons door middel van onderstaand contactformulier een bericht en wij reageren zo snel mogelijk.