ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd

Geef uw plan een boost met de RIF-subsidie!

Deze week heeft Nehem vijf aanvragen ingediend voor het Regionaal Investeringsfonds (RIF). Het doel van dit fonds is om mbo-studenten nog beter voor te bereiden op de huidige en toekomstige arbeidsmarkt. Met behulp van het fonds kunnen studenten al tijdens hun studie werken met state of the art-technieken en -methoden.

Innovatieve onderwijsplannen

Een kleine greep uit de onderwijsplannen die wij deze week voor onze mbo-klanten hebben ingediend: flexibele leerroutes in de zorg, een multidisciplinaire beauty & design-salon en innovatief onderwijs rond stedelijke vergroening. Wij zijn trots op deze vijf initiatieven waarin onderwijs, de publieke sector en het bedrijfsleven gezamenlijk werken aan toekomstbestendig onderwijs.

RIF-subsidie

Kom maar op met uw idee!

Heeft u ook een innovatief idee waarmee u mbo en de arbeidsmarkt dichter bij elkaar brengt? RIF kan dan een mooie kickstart zijn voor uw plannen. Van 1 juni tot 1 juli 2021 kunt u deze weer aanvragen. Onze tip: begin op tijd!

Meer weten?

Meer weten over het Regionaal Investeringsfonds mbo en wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een gesprek aan met een van onze adviseurs.

Contact

Contact met een van de NEHEM-experts is makkelijk: bel ons op 088-8381381 of stuur ons uw berichtje en wij reageren zo snel mogelijk.