ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd

Nehem is nu ISO 9001 én ISO 27001 gecertificeerd

09-12-2021

Op 24 november 2021 is Nehem zowel ISO 9001 als ISO 27001 gecertificeerd. Daarmee voldoet Nehem aan de hoogste normen voor kwaliteit en informatiebeveiliging. Na een intensief traject en een certificeringsaudit door keuringsinstelling TÜV werd deze mijlpaal behaald.

Wat houdt de certificering in?

ISO 9001 is de welbekende internationale norm voor kwaliteitsbeheersing. Het behaalde certificaat is hét bewijs dat Nehem de interne werkprocessen en de dienstverlening aan klanten op orde heeft en deze via monitoring continu blijft verbeteren. Het kwaliteitsmanagementsysteem van Nehem staat hiervoor garant.

Bij ISO 27001 ligt de focus op informatiebeveiliging. Deze norm heeft alles te maken met de strikte EU-eisen op het gebied van privacy en persoonsgegevens, vastgelegd in de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Het behalen van het certificaat bevestigt dat Nehem de juiste borgingsmaatregelen heeft getroffen voor het beveiligen van data en zorgvuldig omgaat met vertrouwelijke klantgegevens.

Subsidieronde-voor-mkb-werkplaatsen-bij-onderwijsinstellingen-start-in-september

Continu verbeteren

Nehem-directeur Mark van Dun begeleidde het traject en is – hoe kan het ook anders – blij dat de certificaten nu binnen zijn. “Maar een eindpunt is het zeker niet”, stelt Mark. “Het is natuurlijk een prachtig resultaat, onze klanten kunnen er zeker van zijn dat ze samenwerken met een goed georganiseerd bedrijf dat zijn beloften op het gebied van kwaliteit en informatiebeveiliging waarmaakt. Onze werkprocessen hebben we optimaal ingericht, en we bieden onze klanten de garantie dat hun privacygevoelige informatie bij ons in veilige handen is. Maar ISO-certificering betekent ook dat je inspanningen nooit voltooid zijn. Continu monitoren en verbeteren, daar gaat het om. Dat houdt ons scherp – de klant kan daarop rekenen.”

Meer weten

De experts van Nehem kunnen u helpen bij het voorbereiden en aanvragen van een subsidie. Belangstelling? Neem contact op met via 088-8381381 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier: