ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd

''Collega's staan altijd klaar om even tijd voor je te maken''

01-12-2022

Deze maand is het 5-jarige jubileum van Lianne Groen. Wij vroegen haar wat het werken bij Nehem zo leuk maakt, wat het leukste project is waaraan ze heeft gewerkt en over welke veranderingen ze het meest enthousiast is. 

 

Wat maakt jouw werk zo leuk?

Als ik kijk naar de werkzaamheden is dat vooral de variatie in onderwerpen, klanten en de rol die we binnen projecten hebben. Je kunt daardoor een brede basis ontwikkelen en van daaruit ontdekken welke werkzaamheden of typen projecten het best bij je passen. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden voor eigen initiatief, bijvoorbeeld om nieuwe diensten te ontwikkelen of om bij te dragen aan de ontwikkeling van het team. Maar wat essentieel is, is dat we een heel collegiale en toegankelijke sfeer in ons team hebben. Collega’s staan altijd klaar om even tijd voor je te maken en daarnaast is er ook altijd ruimte voor humor en gezelligheid. Toen we na een lange periode van thuiswerken weer met een grote groep collega’s samen waren op kantoor merkte ik weer hoe fijn dat is. 

Wat is het leukste project waaraan je tot nu toe hebt gewerkt?

Het is lastig om één project te noemen, maar ik haal veel voldoening uit de praktische onderzoeken waarin ik met de mensen op de werkvloer in gesprek mag gaan over hun perspectief of ervaringen. Dit heb ik in de afgelopen jaren bijvoorbeeld mogen doen tijdens het uitvoeren van onze stresstest (onderzoek naar de samenwerking in een pps), maar ook in het uitvoeren van verschillende kennismonitor en leercultuuronderzoeken. Ook ben ik het afgelopen jaar voor het eerst betrokken geweest bij het uitvoeren van een werkbelevingsonderzoek. Elk project is uniek en geeft weer nieuwe inzichten of uitdagingen!

Over welke veranderingen of vernieuwingen ben je het meest enthousiast?

Ik vind het mooi om te zien dat organisaties steeds meer het belang zien van Leven Lang Ontwikkelen. Iedereen werkt eraan mee om ervoor zorgen dat we, met de mensen die er zijn, voldoende kennis, skills en tools hebben om mee te gaan in de veranderende maatschappij. Fijn dat we daar met ons werk ook een steentje aan bij kunnen dragen!

Wil jij ook bij Nehem werken? Bekijk hier onze vacatures.

 

Meer weten

Wilt u, bijvoorbeeld naar aanleiding van dit artikel, contact met een van onze consultants? Bel ons op 088-8381381 of stuur ons een berichtje.