ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd

Nehem sponsort tennistalent Brian Bozemoj

19-04-2023

Met de ondertekening van een sponsorovereenkomst voor de komende twee jaar is de samenwerking een feit: Nehem, actief op het gebied van onderwijsvernieuwing, sponsort tennistalent Brian Bozemoj uit Nootdorp.

Brian, die zich na het afronden van zijn HAVO-studie aan het Dalton College in Voorburg professioneel tennisser mag noemen, heeft in zijn jonge carrière al heel wat mooie resultaten mogen behalen. Zo won hij in 2016 de masters en het winterjeugdcircuit in Hilversum, georganiseerd door de KNLTB en werd hij tweemaal geselecteerd voor het Nederlandse junior Daviscup team. Met onder meer een trainingsweek bij de Mouratoglou Academy in Nice in zijn bagage en eind 2022 zijn eerste ATP punt op de ITF 25.000$ in Monastir Tunesië (waar hij won van de nummer 770 op de ATP ranglijst Ray Ho) heeft Brian de smaak te pakken. Zijn doel is om binnen een jaar plek duizend op de ATP ranking te hebben bereikt. Een doelstelling waarin Nehem Brian van harte support.

Brian Bozemoj

Ondertekening sponsorcontract, Marieke van Ee van Nehem en Brian Bozemoj.

De mensen van Nehem beogen bij alles wat zij doen een positieve maatschappelijke impact te realiseren. Of het nu gaat om onderwijsinnovatie, arbeidsmarktproblematiek of persoonlijke ontwikkeling: de grootste winst zit altijd in de samenwerking tussen mensen. De sponsoring van Brian past hier uitstekend bij.

Contact

Contact met een van de Nehem-experts is makkelijk: bel 088-8381381 of stuur ons een berichtje via onderstaand formulier: