ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd

Nieuwsbericht Equal4Europe

Barcelona, 18 februari 2020: de aftrap van het Equal4Europe-project. Met als doel om concrete plannen voor gendergelijkheid te ontwikkelen en implementeren binnen hun organisaties, begonnen de zes partners vol positieve energie aan de uitdaging. Inmiddels zijn we een half jaar een verder én zitten we midden in een pandemie. Hoe gaat het eigenlijk met het project?

We zijn blij om te kunnen melden dat het project – ondanks corona – goed op schema loopt. Ook goed om te melden: inmiddels is de eerste nieuwsbrief verschenen. Bovendien is het project ook te volgen via LinkedIn en Twitter. Via deze kanalen laten we niet alleen weten hoe het gaat met gendergelijkheid bij de partners, maar delen zij ook hun eigen kijk op het thema, inzichten rond beleid, best practices en tips om gendergelijkheid in uw organisatie onder de aandacht te brengen. Dit alles met het doel om duurzame culturele en institutionele veranderingen te organiseren. 

Meer weten? Bekijk het project Equal4Europe en de website. Onze collega’s Yvonne Vermonden, Tamara van Steeden en Eline van Rooij vertellen u ook graag meer.

Contact

Contact met een van de NEHEM-experts is makkelijk: bel ons op 088-8381381 of stuur ons uw berichtje en wij reageren zo snel mogelijk.

5 + 12 =