ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd

EQUAL4EUROPE

Gendergelijkheid is een van de basiswaarden van de EU. De Europese gendergelijkheidsdoelen omvatten het bevorderen van gelijke economische onafhankelijkheid voor vrouwen en mannen, het dichten van de loonkloof tussen beide genders, het bevorderen van het genderevenwicht in besluitvorming, het beëindigen van gendergerelateerd geweld en het bevorderen van gendergelijkheid buiten de EU.

Gendergelijkheid

In het EQUAL4EUROPE project werken zes onderzoekinstellingen samen aan het ontwikkelen en implementeren van op maat gemaakte plannen voor gendergelijkheid om duurzame culturele en institutionele veranderingen te realiseren. Het project zal de gendersituatie binnen iedere instelling kritisch beoordelen en bovendien een netwerk van gendergelijkheidsfunctionarissen uit de sociale wetenschappen tot stand brengen. Het project zal ook gratis kennis, tools en best practices ontwikkelen.

Nehem is één de initiators van het EQUAl4EUROPE-project en neemt daarnaast ook actief deel in het project als partner. Meer informatie over dit project vindt u op de projectwebsite van EQUAL4EUROPE

Contact

Contact met een van de NEHEM-experts is makkelijk: bel ons op 088-8381381 of stuur ons uw berichtje en wij reageren zo snel mogelijk.

5 + 12 =