ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd

RIF-project EVENTUM

Gepubliceerd op: 7 augustus 2020 | Laatst bijgewerkt op: 21 juni 2024

Goed beroepsonderwijs staat dicht bij de praktijk. In Bergen op Zoom zelfs zo dicht dat onderwijs en bedrijfsleven in hetzelfde gebouw zitten: het Eventum.

Samenwerken in hetzelfde gebouw

Mbo-instelling Curio, Omroepstichting Zuid-West, het Facilitair Bedrijf en poppodium Gebouw T werken hier samen. Zij werken aan verbetering en intensivering van het beroepsonderwijs voor studenten in de culturele sector. De samenwerking in hetzelfde gebouw maakt het mogelijk het onderwijs optimaal te verbinden met de beroepspraktijk. Studenten van de opleidingen Podium- en Evenementen en Audiovisueel Specialist voeren opdrachten uit voor de culturele partners. Zij werken intensief met hen samen. Échte opdrachtgevers, échte uitdagingen, betekenisvol leren.

Projectonwikkeling en financiering

Nehem heeft samen met de partners het project ontwikkeld. Ook heeft zij de financiering vanuit het Regionaal Investeringsfonds MBO verzorgd. Vanaf de start van het project heeft Nehem de projectleider geleverd. Nehem is medeverantwoordelijk voor realisering van de afgesproken doelstellingen. In dat kader heeft Nehem onder meer een onderzoek uitgevoerd. Een onderzoek naar de visie van de partnerbedrijven van Curio op het onderwijs en op haar studenten.

Contact

Contact met een van de NEHEM-experts is makkelijk: bel ons op 088-8381381 of stuur ons uw berichtje en wij reageren zo snel mogelijk.