ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd

Samenwerking onderwijs – bedrijfsleven

Gepubliceerd op: 17 september 2020 | Laatst bijgewerkt op: 21 juni 2024

Is er binnen uw onderwijsinstelling veel kennis over digitalisering en technologische innovaties in bedrijfsprocessen? Veel mkb’ers hebben door een gebrek aan kennis juist moeite om de kansen van de digitale economie te benutten. Uw studenten kunnen mkb’ers binnen de regeling MKB-werkplaatsen helpen om hun (digitale) bedrijfsvoering te verbeteren en hun productiviteit te verhogen.

mMkb-werkplaatsen

Deze regeling ondersteunt onderwijsinstellingen bij het opzetten van een digitale werkplaats: innovatieve, open kennisnetwerken, waarin studenten praktijkgericht leren. Ook oefenen zij hoe ze moeten omgaan met digitaliseringsvraagstukken van ondernemers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan studenten die een online marketingplan maken, advies geven over (kantoor)automatisering en tips geven over omgang met data. Niet alleen leerzaam voor studenten, maar het helpt mkb’ers ook met het maken van een digitaliseringsslag.

Voor mkb-werkplaatsen kunt u tot € 450.000,- subsidie aanvragen voor een periode van 3 jaar. Dit bedraagt 50% van de subsidiabele kosten. Mbo- en hbo-instellingen, een universiteit of een combinatie hiervan kunnen deze subsidie aanvragen.

Contact

Contact met een van de NEHEM-experts is makkelijk: bel ons op 088-8381381 of stuur ons uw berichtje en wij reageren zo snel mogelijk.