ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd

Sterk Techniekonderwijs met een steuntje in de rug

Gepubliceerd op: 28 augustus 2020 | Laatst bijgewerkt op: 21 juni 2024

Aan de slag met Sterk Techniekonderwijs! De plannen liggen klaar, de budgetten zijn toegekend en de handen kunnen uit de mouwen. Maar… Hoe start je zo’n groot project goed op, hoe leid je de samenwerking in goede banen en hoe zorg je dat de doelstellingen behaald worden? Ondertussen heeft iedereen het al druk genoeg met het dagelijkse onderwijs. Genoeg om buikpijn van te krijgen…

Nehem adviseurs denken graag met u mee

Nehem weet hier wel raad mee. Immers: we kwamen deze uitdagingen al tegen in eerdere onderwijsprojecten. En we wensen niemand buikpijn toe. Onze adviseurs denken dan ook graag mee bij het inrichten van het projectmanagement, de financiële administratie en de verantwoording naar de subsidieverstrekker. Daarnaast helpen we om het grote projectplan concreet en uitvoerbaar te maken. En kunnen we docenten ondersteunen bij de onderwijsontwikkeling. Zo kun jij je weer bezig houden met mooi, inspirerend en innovatief techniekonderwijs.

Contact

Contact met een van de NEHEM-experts is makkelijk: bel ons op 088-8381381 of stuur ons uw berichtje en wij reageren zo snel mogelijk.