ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd

Nieuwe ronde MKB!dee: investeren in uw leercultuur?

Gepubliceerd op: 21 oktober 2020 | Laatst bijgewerkt op: 21 juni 2024

Goed nieuws: van 20 oktober 2020 tot en met 19 januari 2021 kan het MKB!dee weer aangevraagd worden. Heeft u een origineel idee waarmee u, alleen of samen met andere bedrijven, wilt investeren in de leercultuur binnen uw bedrijf? Dan kan het MKB!dee een mooie aanjager zijn voor uw plannen.

Subsidie voor MKB

De overheid wil MKB-bedrijven middels deze subsidie stimuleren om meer te investeren in scholing en ontwikkeling. Het is echter geen opleidingsbudget om opleidingen te volgen via onderwijsinstellingen, maar juist bedoeld om belemmeringen weg te nemen op de werkvloer. De subsidie bedraagt in totaal 10 miljoen euro en zal verdeeld worden over de diverse projecten met een minimumbedrag van €25.000,- en een max van € 124.999,- per project. Mocht uw onderneming ervoor kiezen om een project met meerdere MKB-bedrijven uit te rollen, dan bedraagt de maximale vergoeding zelfs € 200.000,-. De vergoeding van deze subsidie bedraagt 100 % van de subsidiabele kosten.

Heeft u een goed MKB-idee?

Heeft u een goed (MKB) idee om leren en ontwikkelen op bij u op de werkvloer een boost te geven? Nehem assisteert u graag met uw aanvraag en de uitvoering van het project. De werkwijze van Nehem start met het helder krijgen uw vraag. Vervolgens denken we praktisch en concreet met u mee en vertalen we de ideeën naar een kansrijke aanvraag. Daarnaast kunnen we u ook ondersteunen bij de uitvoering van het project. Op die manier ondersteunden we eerder al het samenwerkingsverband van Bouwmensen Eindhoven/Tilburg, Instituut Broers en bouwbedrijven Stam en de Koning en Huybregts Relou in project Bouwenderwijs.

Wilt u meer weten over het MKB!dee? Bekijk voor meer achtergrondinformatie deze link of neem contact op met Nehem via onderstaand contactformulier.

Contact

Contact met een van de NEHEM-experts is makkelijk: bel ons op 088-8381381 of stuur ons uw berichtje en wij reageren zo snel mogelijk.