ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd

Primair en voortgezet onderwijs

Leren doe je samen. Nehem verbindt en bouwt mee aan een onderwijsinnovatie.

Voor scholen in het voorgezet onderwijs en scholen in het primair onderwijs is het meer dan ooit van belang om op de hoogte te blijven van de hedendaagse ontwikkelingen. Ontwikkelingen op het gebied van internationalisering, gezonde voeding op scholen en duurzaamheid volgen zich in rap tempo op. Niet alleen is het belangrijk om als school bezig te zijn met de nieuwste ontwikkelingen, het kan ook van grote meerwaarde zijn om op de hoogte te blijven van praktische oplossingen om bijvoorbeeld het lerarentekort tegen te gaan. Voor initiatieven welke zich bezighouden onderwijsinnovatie zijn vaak aanvullende financieringsmogelijkheden beschikbaar, zowel op regionaal, nationaal als Europees niveau.

Partner van Dyade:

Sinds januari 2022 is Nehem partner van Dyade. Dyade is partner achter het primaire proces van onderwijsorganisaties. Zij ontzorgen, ondersteunen en inspireren besturen, directies en medewerkers in (o.a.) het primair en voortgezet onderwijs. Dyade en Nehem nemen u alle zorgen uit handen, om het resultaat van uw project zo groot mogelijk te laten zijn. Dus heeft u een projectidee dat u graag verder wilt ontwikkelen? Of wilt u zich oriënteren over de mogelijkheden binnen het subsidielandschap? Dyade en Nehem adviseren en ondersteunen u hierbij. Via de subsidiehelpdesk van Dyade kunt u uw subsidievraag stellen.

Onze werkwijze

Onze (onderwijskundige) adviseurs helpen u graag met het identificeren van relevante subsidiemogelijkheden voor uw school in het primair of voortgezet onderwijs.

Het begint met een idee
De adviseurs van Nehem kunnen helpen bij het uitdenken van een innovatief idee. We helpen u graag bij het vormgeven van concrete stappen om van een visie tot een project te komen.

Samen bereik je meer dan alleen
Alles zelf doen is optellen, samenwerken is vermenigvuldigen. De adviseurs van Nehem hebben ervaring met het verbinden van organisaties ten behoeve van de uitvoering van projecten en helpen u graag verder met het vormen van een samenwerkingsverband.

Subsidiemogelijkheden
Vaak is er voor innovatieve onderwijsprojecten externe financiering beschikbaar. Verder zijn er voor vo en po scholen ook subsidiemogelijkheden welke praktische oplossingen bieden voor bijvoorbeeld het financieren van zij-instroomtrajecten. Nehem heeft zicht op de mogelijkheden en helpt u graag bij de aanvraag van fondsen en subsidies.

Projectmanagement
Naast het uitvoeren van de aanvraag, hebben de adviseurs van Nehem ook ervaring met de uitvoering van projecten binnen het onderwijs. Nehem kan ondersteuning bieden op het gebied van projectmanagement, onderwijskundige ondersteuning, financiële verantwoording en het onderhouden van het contact met de subsidieverstrekker. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat het project soepel verloopt.

Meer informatie

Benieuwd hoe we dit doen? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met u in gesprek!

Onze specialisten in deze sector

Jolien van Sas

roos van de velden portret

Roos van de Velden

roos van de velden portret

Jeske Dijkshoorn

roos van de velden portret

Marieke van Ee

robbert verroen portret

Robert Verroen

lianne groen portret

Lianne Groen

Organisaties waar wij mee samen werken

Laatste nieuws

MDIEU-subsidie: allerlaatste aanvraagronde in 2024

MDIEU-subsidie: allerlaatste aanvraagronde in 2024

Uw personeel gezond werkend zijn pensioen laten halen; dat wil toch elke werkgever? Toch lukt dat niet altijd, bijvoorbeeld door fysieke of psychische klachten van medewerkers. De MDIEU-subsidie helpt werkgevers om medewerkers ‘duurzaam inzetbaar’ te houden. Plannen...

read more
ESF+ stimuleert gendergelijkheid op arbeidsmarkt

ESF+ stimuleert gendergelijkheid op arbeidsmarkt

Het Europees Sociaal Fonds (ESF+) 2021-2027 heeft een nieuwe prioriteit gepubliceerd, namelijk ‘sociale innovatie voor een meer genderevenwichtige arbeidsmarkt'. Samenwerkingsverbanden komen in aanmerking voor een subsidie van maximaal 1,5 miljoen euro. De experts van...

read more

Neem vrijblijvend contact op en maak kennis met de betrokken en oplossingsgerichte teamleden van Nehem

Contact met een van de Nehem-experts is makkelijk: bel ons op 088-8381381 of stuur ons door middel van onderstaand contactformulier een bericht en wij reageren zo snel mogelijk.