Impact by Knowledge

Contact

NEHEM helpt onderwijs- en onderzoeksinstellingen en organisaties die actief zijn in de arbeidsmarkt met het oplossen van maatschappelijke opgaven. Onderwijsinnovatie, onderzoeksprojecten, duurzame inzetbaarheid van werknemers: zomaar wat voorbeelden van uitdagingen waar NEHEM zich vol overgave mee bezig houdt.

Samen met onze klanten denken wij mee aan oplossingen en het creëren van nieuwe kansen, verzorgen we financiering en projectmanagement en nemen we alle zorgen uit handen om het uiteindelijke effect zo groot mogelijk te laten zijn.

Impact by Knowledge noemen we dat!

   Ons team

Wij werken voor (v)mbo instellingen, hogescholen, universiteiten, brancheorganisaties, gemeenten, overheden en bedrijven. Overal geldt: NEHEM werk is mensenwerk. Daarom laten wij u hieronder alvast kennismaken met zes leden van ons team. Wilt u contact met een van onze 17 specialisten? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier onderaan de pagina.

De expertise van Mark ligt op het gebied van onderwijs met nadruk op innovatie in het (hoger) onderwijs en beroepsopleiding. Hij heeft ervaring met subsidieadvies, publiek-private samenwerking, Europese en nationale onderzoek en onderwijs projecten. Hij helpt klanten door o.a. om een scherpe organisatorische en contextuele analyse te ontwikkelen.

Mark van Dun
Managing consultant

De expertise van Nico ligt op het vlak van het initiëren en begeleiden van projecten waarin beroepsonderwijs en bedrijfsleven willen samenwerken. Hij brengt op creatieve manieren onderwijs- en bedrijfsculturen samen, waarvoor hij gebruik maakt van het Canvas Business Model maar ook van instrumenten die door Nehem ontwikkeld zijn zoals de stresstest en de kennismonitor.

Nico van Rooij
Business developer

De expertise van Tamara ligt op het gebied van het ontwikkelen en schrijven van Europese aanvragen. De programma’s waar ze mee werkt zijn voornamelijk H2020, Erasmus+ en het nationale programma RAAK.

Tamara van Steeden
Senior consultant

Robbert houdt zich bezig met onderwijsvernieuwing binnen het vmbo en het mbo. Zijn voornaamste werk is het samen met de klant ontwikkelen, implementeren en evalueren van innovatieve (onderwijs)projecten. Hij heeft ervaring met uiteenlopende subsidieprogramma’s> De laatste jaren houdt hij zich voornamelijk bezig met RIF en STO. Robbert is Prince2 gecertificeerd.

Robbert Verroen
Onderwijskundig adviseur

Eline richt zich veelal op projecten die te maken hebben met (culturele) diversiteit en inclusie. Ze werkt daarbij met name voor hogescholen en universiteiten en ondersteunt hen bij het schrijven van projectaanvragen. Het ontwikkelen en op gang brengen van grote projecten met een positieve sociaal-maatschappelijke impact geven haar veel voldoening in haar werk.

Eline van Rooij
Consultant

Jeske houdt zich bezig met thema’s rondom onderwijs vernieuwing, samenwerking onderwijs en bedrijfsleven maar ook innovatie in het MKB. Jeske adviseert en begeleidt partijen (onderwijs en bedrijfsleven) om te komen van projectplan tot concrete resultaten. Jeske heeft o.a. ervaring met uiteenlopende subsidieprogramma’s als RIF, STO, MIT, MKB Idee etc. Jeske is Prince2 gecertificeerd.

Jeske Dijkshoorn
Senior consultant

   Projecten

Door de jaren heen hebben wij een bijdrage mogen leveren aan de meest uiteenlopende projecten. Om u een idee te geven, hieronder enkele voorbeelden van de vele projecten waar wij trots op zijn.

Excellent Vastgoedonderhoud

Definiëren van de kennisthema’s voor de brede opleiding Vastgoedonderhoud

Kennismonitor CIC PCC

Onderzoek onder twintig bedrijven en kennisinstellingen in Overijssel naar kennistrends op het gebied van polymeren, composieten en coatings

PPS TechExpress

Management van een project met circa 60 partijen om onderwijsontwikkeling, huisvesting en inventaris van technisch onderwijs aan te pakken

Viruskenner

Erasmus+ project om jongeren in Indonesië en Suriname voor te lichten over infectieziekten en het voorkomen daarvan

Omscholing tot hybride ICT-docent

ICT-medewerkers omscholen tot docenten die in deeltijd werken en lesgeven in de ICT

Sterk Techniekonderwijs in de regio Leiden, Duin- en Bollenstreek

Door vernieuwing van onderwijsprogramma’s, innovatie van leeromgeving, professionalisering van docenten en instroombevordering meer technische vakmensen van opleiding naar werk

   Dienstverlening

Wilt u een onderwijsplan dat beter aansluit op de behoeften van de arbeidsmarkt? Zoekt u naar financiering van uw onderzoek? Heeft u scholingsplannen voor uw sector? NEHEM heeft alles in huis om uw onderwijs-, onderzoeks-, scholings- of arbeidsgerelateerde uitdagingen met succes aan te gaan. Of het nu gaat om strategisch advies, financiering of uitvoering.

Meer weten over onze dienstverlening? Stuur ons een berichtje en wij laten snel van ons horen.

 

Strategie

Krijg inzicht in trends en kansen en bepaal de juiste marsroute

Financiering en subsidie

Benut uw financierings- en subsidiekansen optimaal

Project en uitvoering

Alles wat nodig is om een kansrijk project op te starten en tot een goed einde te brengen

Strategie

Krijg inzicht in trends en kansen en bepaal de juiste marsroute

Financiering en subsidie

Benut uw financierings- en subsidiekansen optimaal

Project en uitvoering

Alles wat nodig is om een kansrijk project op te starten en tot een goed einde te brengen

   Werken bij

Vandaag werken aan het succes van morgen. Dat is wat NEHEM doet. Doordat wij dagelijks betrokken zijn bij het onderwijs, onderzoek en de ontwikkeling van werknemers bouwen we mee aan de toekomst! En daarvoor kunnen wij altijd goede mensen gebruiken. Nieuwsgierig? Dan komen we graag met jou in contact.

   1% PROJECT

Nehem wil een actieve en positieve bijdrage leveren aan de samenleving van morgen. We vinden het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Daarom besteedt Nehem 1% van de werktijd aan het ondersteunen van goede doelen. Dat noemen we de 1%-projecten. Onze adviseurs zetten hun expertise in voor een goed doel dat zij belangrijk vinden. Nieuwsgierig? Onze adviseurs vertellen u graag aan welk project zij hun aandacht geven.

   Contact

Contact met een van de NEHEM-experts is makkelijk: bel ons op 088-8381381 of stuur ons uw berichtje en wij reageren zo snel mogelijk.

*= verplicht veld. Het privacy reglement is van toepassing

Wanneer u op ‘Verzend’ klikt gaat u akkoord met ons privacy statement